top of page
sanitair

sanitair

Domutec installeert alle sanitaire oplossingen van leiding tot toestel of meubel en dit zowel voor nieuwbouw als renovatieBadkamer, toilet, keuken, wellness of poolhouse: voor elk project is Domutec het aanspreekpunt voor advies, perfecte installatie en onderhoud van uw sanitair.

Domutec werkt samen met de groothandels waar de sanitaire toestellen en meubels in een toonzaal gekozen kunnen. Je kiest uiteraard zelf de leverancier van jouw voorkeur.

foto's badkamers

waterverzachter

Het overgrote gedeelte van Vlaanderen heeft te maken met hard of kalkhoudend leidingwater. Een waterverzachter, ook wel waterontkalker of waterontharder genoemd, maakt komaf met deze kalk in het leidingswater.

Voordelen:

  • Levensduur toestellen: wasmachines, koffiezet, kraanwerk… Kalk zorgt voor een verminderde levensduur. Door het water te ontharden is er dus minder kalkaanslag op deze apparaten en gaan ze langer mee.

  • Minder was- of kuisproduct: zeep en waspoeder werken beter in onthard water.

  • Lagere stookkosten: hard water en kalkaanslag bemoeilijken het verwarmingsproces in de cv-ketel en huishoudtoestellen. Hierdoor is meer energie nodig om het water te verwarmen.

waterverzachter
bottom of page